De beste VPN's voor smart tv's - hoge snelheid, lage prijs (2024)

Smart tv's worden steeds populairder omdat deze tv's verbinding met internet kunnen maken. Het verbinden van apparaten met één gemeenschappelijk netwerk creëert een internet der dingen dat ons leven makkelijker maakt.

Uiteraard is het fijn wanneer je online inhoud rechtstreeks op je smart tv kunt bekijken. Maar verschillende programma's worden beperkt op basis van geolocatie waardoor je mogelijk geen toegang tot deze programma's hebt. De beste manier om beperkingen op basis van je locatie te omzeilen is door een VPN te gebruiken.

Waarom je een VPN voor je smart tv wilt gebruiken

  1. Je wilt onbeperkte inhoud
    Er zijn verschillende streamingdiensten die hun gebruikers op basis van geolocatie beperkingen opleggen waardoor ze geen toegang tot de inhoud hebben. Dit betekent bijvoorbeeld dat je geen toegang tot Hulu kunt krijgen als je je in het Verenigd Koninkrijk bevindt. Misschien hebben je vrienden in de VS je verteld over die geweldige Netflix-serie die ze hebben gezien, maar jij kunt er niet van genieten.
    Met een VPN kun je een Amerikaans IP-adres krijgen zodat je de beperkingen op basis van locatie kunt omzeilen. Op die manier kun je met een virtueel IP-adres Netflix of Hulu openen en genieten van alle inhoud die er over de hele wereld beschikbaar is.
  2. Je wilt niet dat je tv je kan bespioneren
    Smart tv's kunnen veel makkelijker worden gehackt dan je misschien zou denken. In 2013 heeft de Black Hat-conferentie onthuld dat smart tv's veel kwetsbaarheden hebben waar hackers eenvoudig gebruik van kunnen maken.
    Er zijn En dit geldt niet alleen voor hackers. Wat als fabrikanten van de tv's besluiten om je te bespioneren? Het is niet met zekerheid te zeggen welke mogelijkheden een smart tv hiervoor biedt. Daarom kun je er het beste voor zorgen dat de gegevens die je via je smart tv over het internet verzendt versleuteld zijn.
    Als je een VPN gebruikt, dan kunnen hackers de pakketten met gegevens niet openen en blijft je informatie verborgen.

Waarom je een VPN zou moeten gebruiken

Er zijn veel redenen om een VPN in combinatie met een smart tv te gebruiken. Als je een apparaat verbindt met een onbeveiligd netwerk, dan levert dit een risico voor je gegevens op.

Er zijn een aantal tv's die werken op het besturingssysteem Android. Dit zou het voor hackers makkelijker kunnen maken om deze tv's te kraken, aangezien het al gelukt is om Android-smartphones en -tablets te kraken. Ze weten op welke manier het Android-platform is ontwikkeld en ze kunnen je tv gebruiken om belangrijke persoonlijke gegevens te zien.

Gelukkig hebben smart tv's geen camera. Ze kunnen dus niet zien wat je doet. Maar omdat veel tv's worden geleverd met een functie voor spraakopdrachten, kunnen ze wel je stem afluisteren.

Om ervoor te zorgen dat hackers geen privégegevens via je tv kunnen zien, kun je je gegevens het beste verbergen door de gegevens die je naar internet verzendt te versleutelen.

Als je een VPN op je smart tv installeert, dan worden je gegevens versleuteld en via een een virtueel privénetwerk verstuurd. Op het moment dat de gegevens het virtuele netwerk verlaten, is het zeer moeilijk om deze gegevens te kraken.

We zullen nu meer informatie geven over VPN die we sterk aanbevelen:

De beste VPN's voor smart tv's - hoge snelheid, lage prijs (1) De beste VPN's voor smart tv's - hoge snelheid, lage prijs (2)

Keuze redactie Keuze redactie De beste VPN's voor smart tv's - hoge snelheid, lage prijs (3) Probeer gedurende 30 dagen zonder risico
Getest op April 2024

Probeer ExpressVPN >

www.ExpressVPN.com

  • 3.000 servers in 105 landen bieden je onbeperkt toegang tot inhoud
  • Superhoge snelheden
  • Eenvoudig op je tv in te stellen.
  • 30dagen niet-goed-geld-terug garantie
  • Biedt sterke versleuteling en beveiliging

Lees beoordelingen

Ook al zijn smart tv's erg handig, deze apparaten brengen ook een veiligheidsrisico met zich mee. Maak daarom gebruik van een VPN om je gegevens te beschermen.

Wat zijn de beste VPN voor smart tv's?

Rang

Aanbieder

Onze Score

Korting

Bezoek site

1

De beste VPN's voor smart tv's - hoge snelheid, lage prijs (4)

9.9 /10

9.9 Onze Score

Bespaar 49%!

Meer informatie

Privacywaarschuwing!

Je data wordt blootgesteld aan de websites die je bezoekt!

Uw IP-adres:

Uw locatie:

Uw internetprovider:

De bovenstaande informatie kan worden gebruikt om u te volgen, u te targeten voor advertenties en te controleren wat u online doet.

VPN's kunnen u helpen deze informatie voor websites te verbergen, zodat u te allen tijde bent beschermd. Wij raden ExpressVPN aan - de nummer 1 VPN van meer dan 350 providers die we hebben getest. ExpressVPN biedt versleuteling van militair niveau en privacyfuncties die uw digitale veiligheid garanderen en heeft momenteel 49% korting.

Bezoek ExpressVPN

De beste VPN's voor smart tv's - hoge snelheid, lage prijs (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ouida Strosin DO

Last Updated:

Views: 6396

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ouida Strosin DO

Birthday: 1995-04-27

Address: Suite 927 930 Kilback Radial, Candidaville, TN 87795

Phone: +8561498978366

Job: Legacy Manufacturing Specialist

Hobby: Singing, Mountain biking, Water sports, Water sports, Taxidermy, Polo, Pet

Introduction: My name is Ouida Strosin DO, I am a precious, combative, spotless, modern, spotless, beautiful, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.